Dienst

Ontwikkelen

Kennis over ons brein en gedrag toepassen bij het ontwerp van werkprocessen of een werkomgeving, gebeurt nog niet zo vaak. Organisatorische en economische argumenten wegen vaak het zwaarst. De psychologische kosten worden over het hoofd gezien, waardoor de resultaten in de praktijk minder zijn dan verwacht of gehoopt.

Breinvoudig helpt bij het voorkomen van ontwerpfouten.

Interim management

Practice what you preach. Breinvoudig past zelf deze kennis toe op de werkvloer en vervult tijdelijke management posities in organisaties in verandering.

Een hoge betrokkenheid en een snel aanpassingsvermogen stelt Breinvoudig in staat om snel verandering te realiseren. Eerst werkend aan de sociale connectie en dan pas aan de inhoudelijke correctie.

Afhankelijk van het feitelijk vraagstuk worden de omvang, duur en werkzaamheden samen met een organisatie bepaald. Breinvoudig is actief in zowel het sociaal als het commercieel domein.

Organisatieontwikkeling

Nieuwe werkvormen als zelfsturing en netwerk-organiseren stellen organisaties voor nieuwe uitdagingen rondom samenwerken en innoveren.

Breinvoudig helpt organisaties bij het ontwikkelen van hun werkprocessen en werkomgeving. Het doel is een betere productiviteit, een hogere betrokkenheid en meer innovatie.

Met reorganisaties en startende bedrijven heeft Breinvoudig de meeste ervaring. Maar ook bij het ontwikkelen van nieuwe producten, diensten of marketingcampagnes denkt Breinvoudig graag mee.

Ontwikkelen met Breinvoudig?

Over & Contact

Breinkrakers

Breinkrakers binnen het thema Ontwikkelen

Bekijk alle breinkrakers